2013-02-26 09:58:44• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Halak - Szakítson egy kis időt magára!

Napi horoszkóp február 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Kipihenten ébred, és úgy érzi, a világ a lábai előtt hever, ma mindenre képes lehet. Azért ne legyen elbizakodott: csak akkor tud hódítani, ha az önbizalma nyájassággal párosul. Ez esetben valóban mindent elérhet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Ma ön igazi angyal, mindenki számíthat önre, mindenkinek segít. Megbízható, és ráadásul vág az esze, mint a borotva. Ezért nehéz helyzeteket könnyedén át tud látni, könnyen találja meg a megoldásokat. Ma igazán a főnöke jobb keze.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Elemében van, csak akkor érzi jól magát, ha a társaság középpontjában lehet. Erre ma biztosan lesz is alkalma, annál is inkább, mert pezsgő lénye szinte vonzza magához a többieket. Mint virágot a méhek, döngicsélik önt körül.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

A párkapcsolatában talán nem működik minden úgy, ahogy szeretné. Nehezen viseli el, hogy a társa más, mint akkor, mikor megismerte. Hja, nem egy fényképet vett feleségül/férjül, hanem egy hús-vér embert, aki változik. Akárcsak ön.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Váratlan ajánlatot kaphat a mai napon. Ám akármennyire kecsegtető is, kérjen egy kis gondolkodási időt. Már csak azért is, mert fontos dolgokba nem árt beavatnia a családtagjait is. Ha ők is egyetértenek, akkor lépjen tovább.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Legszívesebben begubózna ma: kerüli a társaságot, beszélgetni sem igen van kedve. Vagy esetleg módja. Lehet, hogy valamilyen betegség is akadályozza ma a társalgásban. Vonuljon vissza, ha teheti, és kerülje a hideget!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Gyanakvó természet: nagyon jó ajánlatot kaphat, ön mégis megpróbál a sorok között olvasni, hogy meglássa, hol van a rejtett buktató, a csapda. Nem fog ráakadni. Ma tényleg minden olyan rózsás, mint amilyennek látszik.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Jól állnak a csillagai: a mai napon minden jól működik. A családi életében éppen úgy, mint a munkahelyén. Csak annyi a feladata, hogy hátradőljön és élvezze, ahogy minden olajozottan megy, önnek csak irányt kell mutatnia.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Bizalmatlanabb a szokottnál. Fél a változástól, keresi a hátsó indítékokat, attól tart, hogy valamit eltitkolnak ön elől. Nem kellene. Főleg, ha ennek folyton hangot ad, elveszíti a szeretetét azoknak, akikre szüksége van.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Bizalmatlanabb a szokottnál. Fél a változástól, keresi a hátsó indítékokat, attól tart, hogy valamit eltitkolnak ön elől. Nem kellene. Főleg, ha ennek folyton hangot ad, elveszíti a szeretetét azoknak, akikre szüksége van.

 

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

A munkahelyi feladatokat sikerül határidő előtt teljesítenie. Azért még ne dőljön hátra, most jött el az ideje annak, hogy valami többet is mutasson. A szokásos rutinfeladatoknál ön ugyanis jóval többre hivatott. Bizonyítsa be!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Ma végre saját magára is tud egy kis időt szakítani. Ideje, hogy kicsit alakítson a stílusán. Az utóbbi időben talán megszaporodtak az ősz hajszálak, vagy túlságosan petyhüdtté vált az arcbőre: irány a fodrász, a kozmetikus!

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: